T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESEM ÇIRAKLIK KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Sağlık Raporu (20.06.2012 ta İş Güv. Kan. 15. Md. “İşe Giriş Sağlık Raporu”)  (Meslek Adı Mutlaka Yazılacak)

2. 3 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

3. 3 adet vesikalık fotoğraf

4. İkametgah

5. Öğrenim belgesi aslı ve fotokopisi (10.sınıf öğrencileri için transkript yeterli)

6. 19 Yaşından gün alanlar askerlik ile ilişkisi olmadığına dair belge

7. İşyerindeki Ustanın; Ustalık Belgesi veya Lisans, Önlisans Diploma veya MEB İşyeri Açma Belgesi (Fotokopisi)

8. İşyerindeki Ustanın; Usta Öğreticilik Belgesi (Fotokopisi)

9.İşyerindeki Ustanın; İşyeri Vergi Levhası fotokopisi

10. İşyerinin; İşyeri Kaşesi

11.İşyerindeki Ustanın; SGK işe giriş bildirgesi (usta öğretici iş yeri sahibi değil ise )

Kayıt zarfı, İş güvenlik formu, Bakılmakla yükümlülük dilekçesi ve 3 adet çıraklık sözleşmesi (Okuldan Temin Edilecek)

Kayıt esnasında  Öğrenci, Öğrencinin Velisi ve İşyerinde eğitiminden sorumlu Usta öğreticisi hazır bulunacaktır.

NOT: Sözleşmede imzası olanlar imzalarını okulda atacaklardır.

Yayın: 30.10.2023 - Güncelleme: 30.10.2023 14:14 - Görüntülenme: 77