T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

“Gökyüzü Gibi Hiçbir Yere Gitmeyen ‘Çocuk’luk”umuzun 23 Nisan’ı 104 Yaşında!

01-07 Mart Deprem Haftası

Ock

Dönem başında büyük emeklerle ekimini yaptığımız marullarımızın öğrencilerimizle hasadını gerçekleştirdik.

Ock

5 OCAK ADANANIN KURTULUŞU

Okulumuzda 5 Ocak Adana'mızın Kuruluşu coşkulu bir şekilde kutlandı. "Şehrimizi Tanıyorum " Projesi kapsamında Adana mutfağı, yöresel kıyafetleri, coğrafi işaretli ürünleri ,Adana ağzı, türküleri tanıtımları yapılmıştır.

Ara

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı  öğretim görevlisi Dr. Sabriye KOCATÜRK  SEL  okulumuzu ziyaret ederek Tübitak bilim söyleşisi gerçekleştirdi. Öğrencilere GENETİĞİN ÖTESİ; EPİGENETİK ve ESENLİK ile ilgili yeniliklerden, ve gelişmelerden bahsetti. Okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ağu

Ülkemiz küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yoğun hissedildiği Akdeniz kuşağında yer almakta ve yüksek risk grubu ülkeler arasında kabul edilmektedir. Önümüzdeki 100 yıl için yapılan iklim değişikliği tahminlerine göre, ülkemizde su kaynaklarının yaklaşık %25 oranında azalması beklenmektedir.

Haz

Okul tercihi yapacak olan öğrenciler mutlaka okulumuzu araştırsınlar. Okulumuz hakkında kısa bir bilgilendirme ve tanıtım aşağıda yer almaktadır.

Haz

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Tarım Lisesi olarak Öğrencilerimiz İle Birlikte İlk Hasadımızı Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Emeği Geçen Tüm Paydaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tarım Lisesi olarak ilk Buğday Hasadımızı gerçekleştirdik.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar İNAL öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte Buğday hasadına katıldı.